Симфонічний концерт 27 листопада 2015 року. Київська оперета

Sponsored
Sponsored
Sponsored
Sponsored

Симфонічний концерт 27 листопада 2015 року. Київська оперета

Симфонічний концерт 27 листопада 2015 року. Київська оперета

27 листопада о 19.00 на сцені Національної оперети України – свято симфонічної та вокальної музики у виконанні симфонічного оркестру, хору та провідних солістів театру.
До програми концерту увійдуть симфонічні хіти не тільки зарубіжних, а й українських композиторів, твори яких по праву вважаються перлинами світової музичної класики. Деякі з них прозвучать вперше і стануть для публіки справжнім музичним відкриттям. Також у програмі вечора ­­– інструментальні концерти, увертюри, арії та дуети з найвидатніших опер і оперет.
Оркестр театру покине звичну для себе оркестрову яму і розташується на сцені, як головна дійова особа вечора. Наповнена номерами-сюрпризами концертна програма, дивовижної краси декорації та світлові спецефекти перенесуть глядачів у вишуканий, ліричний світ Прекрасного. Адже класичне мистецтво викликає лише гармонійні, світлі почуття, пробуджує чуттєвість та чуйність, духовно збагачує та наповнює піднесеними, глибокими емоціями.
Одна з глядачок минулорічного симфонічного концерту залишила відгук: «Я думала що мене вже ніщо не може настільки вразити! Я практично весь концерт провела зі сльозами захоплення на очах… Це був найкращий концерт, на якому нам із чоловіком доводилося бувати. Будемо надзвичайно раді і вдячні, якщо театр вирішить повторити цей концерт. Ми обов’язково прийдемо самі і приведемо близьких і друзів. Дуже хочеться, щоб і у них теж була можливість насолодитися цією чарівною силою музики».
Національна оперета поважає і цінує думку кожного глядача. Тож цього року на публіку знову чекає симфонічний концерт  з насиченою, цікавою, оновленою програмою!
 

Share
Published by
Serhii Kupriienko

Recent Posts

Як стати  Software Engineer: моя історія

Для кого ця стаття? Для таких як я сам, хто в часи пандемії та суттєвої…

3 роки ago

Useful Git commands

Git is a free and open source distributed version control system designed to handle everything from small…

3 роки ago

Useful ASCII tables

ASCII Tables ASCII abbreviated from American Standard Code for Information Interchange, is a character encoding standard for electronic communication.…

3 роки ago

Conda cheatsheet

Conda Managing Conda and Anaconda, Environments, Python, Configuration, Packages. Removing Packages or Environments Читати далі…

3 роки ago

TOP-10 questions about Python

Читати далі TOP-10 questions about Python

3 роки ago

TOP-10 questions about Django

Читати далі TOP-10 questions about Django

3 роки ago

This website uses cookies.